Afbeelding van Minty

Hallo, ik ben katinnetje Minty en word het liefst samen met mijn broertje Micha geadopteerd. In tegenstelling tot onze zus zijn wij liever niet te veel alleen. Als 1 van ons 2 kattenkwaad aan het uithalen is zal de andere zeker en vast ook wel in de buurt zijn.

We zijn al wat ouder (geboren in mei 2018) omdat onze opvangmama best wel wat werk met ons had. Onze poezenmama was namelijk heel schuw en bang voor mensen waardoor wij dachten dat dit zo hoorde. Ondertussen weten we wel beter, maar nieuwe dingen en mensen vinden we toch nog eng. Ons toekomstig gezinnetje zal dan ook in begin wat geduld met ons moeten hebben, ookal is het zo verleidelijk om ons onmiddellijk op te pakken en plat te knuffelen.

Dankzij onze opvangmama zijn we het wel gewoon van vrij grote honden in onze omgeving te zien, maar rechtstreeks contact hebben we nooit gehad, dus indien er al dieren zijn bij jullie, zal het toch wel wat geduld en tijd vergen om ons te wennen. Ideaal zou natuurlijk ook zijn dat we ons eerst al kunnen thuis voelen in onze nieuwe thuis.

Wat we zeker wèl verwachten van onze nieuwe thuis? Een plaats waar we lekker warm binnen mogen en na verloop van tijd kunnen komen knuffelen met ons gezinnetje. Verder willen we ook heel graag buiten onze pootjes kunnen strekken en de wijde wereld verkennen.

Kan je niet wachten om ons, 2 kapoenen in huis te halen? Bel dan vast een keer met onze opvangmama Inne op het nummer 0484 99 46 95.

Afbeelding van Minty__

Afbeelding van Minty_

Afbeelding van Micha_en_Minty

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!