Afbeelding van Opvanggezinnen

DRINGEND GEZOCHT: OPVANGGEZINNEN!


Regio Scherpenheuvel-Zichem - Tielt-Winge - Diest - Aarschot - Bekkevoort

Omdat een opvang niet kan draaien zonder de hulp van onze opvanggezinnen...

Wat?
Je vangt een nestje poezen op bij je thuis. Je socialiseert de kittens, gaat er mee naar de dierenarts, verzorgt ze, … tot ze klaar zijn om geadopteerd te worden.

Wie?
Jij! Ervaring met katten is gewenst, liefde op overschot voor de kleintjes is noodzakelijk. Heb je een job? Geen probleem, ook dan kan je in aanmerking komen als opvanggezin voor kittens.

Vereisten?
Over genoeg vrije tijd beschikken om met de kittens bezig te kunnen zijn, achter het beleid van de Snorhaar vzw staan, bereid zijn om bij te leren, zelfstandig zijn, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Wanneer je andere huisdieren hebt, moeten deze sociaal zijn met andere katten en ze moeten voorzien zijn van de nodige inentingen. Eigen katten zijn gesteriliseerd of gecastreerd. Als je kinderen hebt, moeten ze op een rustige manier met de katjes kunnen omgaan.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij voorzien jou van voeding, kattenbak en indien nodig een bench, krabpaal, ... Alle dierenartskosten worden door ons vergoed. Voor raad en daad kan je natuurlijk altijd op ons rekenen. Je staat er niet alleen voor.

Verloning?
Ontzettend veel liefde van de kleintjes in ruil voor jouw goede zorg. De eerste blijk van vertrouwen van een bang kitten, het eerste gespin: dat zijn dingen die je nooit meer vergeet, ervaringen voor het leven.

Interesse?
Vul dan snel het aanvraagformulier in: https://docs.google.com/…/1vBenukK1fyw9Mw73EpFlYj…/viewform…

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!