INTERESSE IN EEN KATJE? Contacteer het opvanggezin via het telefoonnummer en/of mailadres in het begeleidende tekstje van de kat!

Maar al te vaak krijgen onze telefoondragers telefoontjes binnen omdat mensen 'interesse hebben in dat tijgertje op de site'. Wat ons naadloos bij het volgende brengt: is de kleur van een katje dan belangrijker dan het karakter? Is hun tekstje lezen teveel moeite gevraagd? Mag het -bij wijze van spreken want zulke katjes bestaan niet- een 'rotkat' zijn, als ze maar ros, getijgerd of grijs is?

Mensen, onze opvanggezinnen steken heel veel tijd in het socialiseren en het leren kennen van het karaktertje van het katje dat later bij jou een gouden mandje zal vinden. Zij willen een ideale match tussen jou en het katje. En welk jasje een katje draagt, maakt geen deel uit van die ideale match. Hopelijk zien jullie dat ook in en kiezen jullie voor karakter in plaats van uiterlijk.

Bij deze dus een warme oproep om het nummer in het tekstje te bellen, nadat je overtuigd bent van het karakter. En ook een welgemeende dankjewel aan de mensen die dit nu al vanzelfsprekend vinden <3

 

Afbeelding van Poes

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!