INTERESSE IN EEN KATJE? Contacteer het opvanggezin via het telefoonnummer en/of mailadres in het begeleidende tekstje van de kat!

Maar al te vaak krijgen onze telefoondragers telefoontjes binnen omdat mensen 'interesse hebben in dat tijgertje op de site'. Wat ons naadloos bij het volgende brengt: is de kleur van een katje dan belangrijker dan het karakter? Is hun tekstje lezen teveel moeite gevraagd? Mag het -bij wijze van spreken want zulke katjes bestaan niet- een 'rotkat' zijn, als ze maar ros, getijgerd of grijs is?

Mensen, onze opvanggezinnen steken heel veel tijd in het socialiseren en het leren kennen van het karaktertje van het katje dat later bij jou een gouden mandje zal vinden. Zij willen een ideale match tussen jou en het katje. En welk jasje een katje draagt, maakt geen deel uit van die ideale match. Hopelijk zien jullie dat ook in en kiezen jullie voor karakter in plaats van uiterlijk.

Bij deze dus een warme oproep om het nummer in het tekstje te bellen, nadat je overtuigd bent van het karakter. En ook een welgemeende dankjewel aan de mensen die dit nu al vanzelfsprekend vinden <3

 

Afbeelding van Poes

Afbeelding van Felinova

Wil jij graag het gedrag van jouw kat beter leren begrijpen, beluister dan even volgend luisterfragment (klik hier).

Anneleen Bru van Felinova legt uit hoe wij het kattengedrag proberen te interpreteren zoals wij mensen dat doen bij mekaar. Maar uiteindelijk moet je onder de huid van de kat kruipen om het gedrag te leren begrijpen. (incl introductie van 2 katten aan mekaar).

We hebben heel lang kunnen puzzelen, maar de aanvragen voor opvang blijven maar binnenstromen. Het lukt niet meer, we moeten een noodstop inlassen. Dat wil zeggen dat we totaal geen ruimte meer hebben om kittens of katten op te vangen. Al onze opvanggezinnen zitten bomvol. Met pijn in het hart, zoals elk jaar weer. Hopelijk wordt het de volgende jaren beter nu er een verplicht castratie- en sterilisatiebeleid is en mensen hun verantwoordelijkheid beginnen nemen.

Wij zijn trots te mogen meedelen dat tijdens de maanden juni, juli en augustus de gedoneerde  Zooplus bonuspunten van het Zooplus "Goede Doelen Programma" naar onze vzw gaan (Klik hier voor Facebookpost Zooplus).

Wil je ons ook steunen, maar heb je geen idee hoe dit werkt, neem dan vast eens een kijkje op volgende pagina: https://www.zooplus.nl/content/goede_doelen.

Kortom, met zijn allen naar http://www.zooplus.nl en bestellen maar!

Afbeelding van Zooplus_bonuspunten 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik de link onderaan deze pagina en steun ons! Van elke aankoop die gebeurt via deze link, krijgen wij een klein percentage.

Ook met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan De Snorhaar, zonder dat het u een cent extra kost! U doet uw online aankopen gewoon via de SponsorKlikspagina die u bereikt via een klik op het logo hieronder. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij door op onze bankrekening!

Sponsorkliks

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!