Er zijn nog geen kittens! Het kittenseizoen start doorgaans begin april wanneer de eerste kleintjes worden geboren. Kittens die bij ons binnenkomen, verschijnen op onze website wanneer ze voldoende gesocialiseerd zijn en medisch volledig in orde voor adoptie. Dit is meestal halfweg juni (hoewel we merken dat in onze regio het kittenseizoen soms wat later op gang komt).

Met onze huidige vrijwilligerswerking is het onmogelijk gebleken om mensen persoonlijk op de hoogte te houden. Het heeft dus geen zin om hiervoor te bellen of te mailen. We raden aan om de site in de gaten te houden.

Afbeelding van Geen kittens

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik de link onderaan deze pagina en steun ons! Van elke aankoop die gebeurt via deze link, krijgen wij een klein percentage.

Ook met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan De Snorhaar, zonder dat het u een cent extra kost! U doet uw online aankopen gewoon via de SponsorKlikspagina die u bereikt via een klik op het logo hieronder. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij door op onze bankrekening!

Sponsorkliks

Ons Schanulleke zoekt dringend een eigen thuis. Ze verblijft momenteel als laatste van haar nestje bij haar opvanggezin. Ze zou echter moeten verhuizen en wij zouden graag zien dat dat rechtstreeks naar haar definitieve thuis wordt! Wie geeft haar een kans? Kijk bij onze adopties. 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!