Het verzorgen van katten kost natuurlijk handenvol geld: eten, kattenbakvulling, mandjes, benches, krabpalen, speeltjes, ... Maar ook dierenartskosten voor medicatie, ontworming, ontvlooiing, vaccinaties, sterilisatie, castratie of andere ingrepen moeten worden betaald.

Aangezien wij een privé-initiatief zijn en geen VZW komen we niet in aanmerking voor subsidies. Bijgevolg moeten we alle kosten zelf dragen. Elke financiële bijdrage is dus meer dan welkom. Wilt u uw steentje bijdragen dan kan u steeds een gift doen op onze nieuwe rekening: BE12 7340 4570 5092.

Wilt u op een andere manier steunen? Dat kan! Zo hebben we altijd nood aan spulletjes voor de poezen, maar ook kopieer/drukwerk, enveloppen, postzegels, … zijn altijd welkom. We zijn erg dankbaar voor alle hulp, want alle beetjes helpen.

We krijgen regelmatig de vraag van mensen of we geen poster of affiche hebben die ze mogen uithangen om reclame te maken voor De Snorhaar. Als u op volgende link klikt, wordt onze affiche gedownload op uw pc: 

Affiche De Snorhaar

 

 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!