Afbeelding van Miauwkes

 

Miauwkes! 

 Herinner je mij nog ?!? Die knappe bink tussen al mijn broertjes/zusjes en mama ? 

Weet je .. Ik ben nu al een maandje hier he, en het is fantastisch!  

Ik kwam thuis na een dutje in de auto, en ik had direct de volle energie om te spelen, eten e alles te ontdekken.

Mijn vriendinnetje was in het begin wel boos op mij, maar intussen zijn we al speelkameraatjes geworden en soms kijken de baasjes wel eens raar op als wij wat te wild zijn. Ik heb niet alleen een vriendinnetje om mee te spelen, maar er is ook nog bunny, het konijntje dat hier samen met ons leeft. We zijn ook dikke vriendjes en spelen graag tikkertje! 

Weet je nog dat ik de niesziekte had en toen ik vertrok een klein plekje op mijn oortje had ? Awel, door zo flink mijn medicamentjes te pakken ben ik van alles vanaf! Soms durf ik nog eens een niesje te lossen, maar dat is enkel dat echt veeeeel te hevig ben geweest.. 

Haha weet je wat ik ondertussen ook al geleerd heb? Door flink te miauwen en mijn triestigste oogjes op te zetten , krijg ik vanalles gedaan! Jaaaa soms moet je slim zijn , en als kitten heb je dat extra voordeeltje! 

Maar naast als die zotte kuren van me, kan ik ook erg lief zijn hoor ...  Ik vind het heerlijk om bij de baasjes op de schoot te knuffelen, in hun nek te kruipen, of nog beter: bij hun onder een lekker warm dekentje liggen! 

Ik heb nog wat fotootjes erbij gedaan zodat je kan zien hoe een mooie / grote jongen ik al geworden ben! 

Veel knuffels en miauwkes , 

Koekie  (huidige naam nu: Felix)

En de baasjes Sybille & Koen 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!