Afbeelding van Tommy

Het is ondertussen al even geleden toen je Tommy aan ons hebt toevertrouwd en ik dacht dat je het waarschijnlijk leuk zou vinden om te horen hoe hij het stelt… Wel, het is eigenlijk ongelofelijk:

In het begin was hij vrij schuchter, maar hij liet zich al de eerste avond aaien. Snel daarna is de keukentafel (erop, eronder, op te stoel, het maakt hem niet uit!) zijn vaste stekje geworden. Ook op de kattenbak gaan vanaf het begin was geen probleem. De krabpaal heeft hij na een weekje uitgeprobeerd en ondertussen heeft hij er nu al twee – hij heeft maar enkele keren aan de zetel gekrabd maar had snel door dat dit niet mocht. Alleen diarree was in het begin een probleem, maar na een bezoekje aan de dierenarts en wat aangepast voedsel is dat ondertussen al veel beter.

Dit is waar het ongelofelijk wordt, want al snel begonnen we te merken dat Tommy ons kwam opzoeken. Elke avond kwam hij tot aan de zetel voor zijn aaitjes en wanneer we ’s avonds naar bed gingen, was hij altijd een beetje ongelukkig. Hij komt tot boven om ons wakker te maken voor zijn eten, of uit pure curiositeit – alleen zijn vind hij maar niets. Ook komt hij elke dag ons begroeten wanneer we thuis komen van het werk. Kortom, Tommy is een heel sociale poezel die veel liefde wil! We voelen ons soms wat slecht omdat hij veel tijd alleen moet doorbrengen (ik denk dat hij misschien toch graag een vriendje of vriendinnetje wil).

Hij is ook nog altijd heel speels en speelt graag met al zijn speeltjes (en de knoopjes van de kussentjes op de keukenstoelen!). We hebben ook gemerkt dat hij het hondje van mijn ouders die naast ons wonen graag plaagt door luid aan de deur te miauwen en daarna naar boven te sprinten! Stoute poezel!

Ondertussen zit hij ook al in de zetel bij ons, we kunnen dan ook niet gelukkiger zijn met onze Tommy en wilden dit graag met jouw delen. Ik heb wat foto’s bijgevoegd om van te genieten. We willen je ook nog eens bedanken voor de goeie zorg van Tommy!

 
Vele snoezige groetjes van Xavier, Kim en Tommy!

Afbeelding van Tommy

Afbeelding van Tommy

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!