Afbeelding van BillieJean

Hallo iedereen! Mijn naam is  Billie Jean en ik heb 2 hele grote hobby’s, namelijk op jouw schoot komen liggen en eten.  En zolang jij blijft zitten, doe ik dat ook. En ga jij ergens anders naartoe, dan kom bij jou in de buurt zitten. Met andere woorden, ik hou echt van mensen, kleine en grote.  Andere dieren, daar heb ik niet zo’n zin in en al helemaal niet in honden. Ik ben in opvang gekomen omdat ik mijne weg blijkbaar kwijt was. Ik wordt zo’n 4 jaar oud geschat en mijn opvanggezin noemt mij een echte schootpoes. 

Ik heb wel een medisch rugzakje.  Ik heb HCM, een verdikte hartspier.  Momenteel is dit nog zonder symptomen en moet ik geen medicatie krijgen.  Binnen een half jaar ga ik wel best nog eens op controle bij de dierenarts (dit mag op de kosten van de Snorhaar vzw) en dan kan de evolutie bekeken worden.  Behalve met mijn ronkende 5 kg op je schoot, moet je er wel rekening mee houden dat ik op verloop van tijd wel extra zorgen nodig heb voor mijn hartje en eventueel medicatie.  Hoe lang mij een mooi leven gegeven is, is moeilijk te zeggen.  Dat ik jou al mijn liefde wil geven die in mijn mogelijkheid ligt, dat staat vast.

Denk jij dat wij samen nog mooie dingen kunnen doen, neem dan contact op met mijn opvangmama Kris via sms: 0486/35.47.40

Afbeelding van BillieJean Afbeelding van BillieJean

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!