Afbeelding van Timo_en_Tibo

Dit zijn Timo en Tibo. Ze zijn ongeveer geboren in juni 2018 en hebben in hun jonge leventje al best wat meegemaakt. Hierdoor zijn ze niet zo gek van mensen.

Sinds ze 2 andere kittens uit hun nestje verloren hebben wegens een te jonge en onervaren mama hangen ze heel fel aan elkaar. Ze zijn dan ook niet apart te adopteren.

Hoewel nu nog heel schuw, zijn er duidelijk al wat vorderingen gemaakt. Tibo laat zich soms al wat aaien, en  Timo gebruikt al niet meer zijn nagels ten koste van eender wat als je in de buurt komt. Niet onmiddellijk de typische knuffelbare huiskatten, toch verdienen ook deze 2 rakkers een kans op een fijne plek waar ze naar hartenlust kunnen ravotten en rondcrossen.  Ideaal voor hun zou een grote tuin of een erf zijn waar ze kunnen jagen achter muizen  en spelen en toch een plekje hebben om lekker warm te schuilen en hun maagje verder te vullen. 

Ben jij dus op zoek naar 2 stoere katers die het fort kunnen bewaken maar toch ook wat onschuldig en amusant kattenkwaad mogen uithalen? Die je tijd en ruimte wil geven maar ook op tijd en stond wat liefde zal geven onder vorm van eten, een slaapplaats, vertrouwen  en eens een aaitje? 

Bel me dan vast een keer op op het nummer 0484 99 46 95.

 

Afbeelding van Tibo en Timo

Afbeelding van Timo

Afbeelding van Tibo

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!