Je kan geen kittens op voorhand reserveren. Het kitten moet voldoende tijd hebben doorgebracht bij het opvanggezin zodat zij het karakter kunnen leren kennen. Dit omdat we een zo goed mogelijke match willen maken tussen toekomstig baasje en kat. We rekenen hiervoor op jullie begrip. Hou dus onze website goed in de gaten indien u een kitten wil adopteren en ga hierbij niet enkel af op het uiterlijk, maar lees zeker ook de uitleg bij de foto! 

Al onze kittens en katten verblijven in verschillende opvanggezinnen. Wil je meer informatie over een katje of een afspraak maken om te gaan kijken, contacteer dan telefonisch het opvanggezin via het telefoonnummer dat bij de foto vermeld staat. Via mail kunnen we geen specifieke vragen over katjes beantwoorden omdat de mails centraal aankomen en niet rechtstreeks bij het opvanggezin.

Een katje adopteren kost 105€. Hiervoor is het ontwormd, ontvlooid, heeft het zijn inentingen gehad tegen katteziekte en niesziekte, is het gecastreerd/gesteriliseerd en gechipt. Een kitten kan pas verhuizen wanneer het al deze behandelingen heeft gehad. Daarvoor moet het 12 weken oud zijn. 

 

Iets bestellen bij ZooPlus? Gebruik deze link en steun ons!